Feriehusudlejning i Branäs -   Värmland - Sverige

 
   Forside       Hytterne          Aktiviteter     Billeder     Hyttebilleder      Priser         Links          Kontakt    
                                                                                                    
Aktiviteter

Branäs ligger langs Klarälven i det nordvestlige Värmland ca. 8 km fra Sysslebäck. På hver side af älven er de skovklædte fjelde - et paradis for alle som elsker naturen. Om vinteren er det naturligvis det skønne skiområde Branäs som lokker folk ud i naturen. Om sommeren er der til gengæld en række andre ting at foretage sig:

Fiskeri
Klarälven er et eldorado for lystfiskere, og der fanges mange flotte fisk sæsonen igennem. Der kan købes fiskekort hos det lokale turistkontor samt på de forskellige fiskecamps som findes i området. Der er mange laks, stalling og ørred i älven.

Älgsafari
I skovene omkring Branäs er der rig mulighed for at komme på älgsafari og er man heldig kan man se dette store og smukke dyr på tæt hold.

Bæversafari
I Klarälven findes mange bævere, og muligheden for at tage på en bæversafari er en spændene oplevelse.

Kano og kajak
Flere steder langs Klarälven kan man leje kano og kajak. Derefter kan man i eget tempo padle af sted langs den smukke natur.

Tømmerflåde
En del virksomheder der har specialiseret sig i sejlads med tømmerflåde på Klarälven. En hel familie kan sagtens være på en flåde - og mens man langsomt driver ned langs elven, nydes den skønne udsigt og stilheden.

Jagt
Har man jagttegn, kan dette også dyrkes i skovene i Värmland. Dette skal dog undersøges og bestilles hjemmefra.

Mountainbike
Tag cyklen med og kør rundt på nogle af de mange cykelruter der findes i fjeldene og skovene omkring Branåas.

Vandreture
For dem der ønsker at færdes på egen hånd, er det bare at træde uden for døren - naturen er der med det samme. Man kan nemt orientere sig, når man vandrer oppe i fjeldet. Overalt er der en fantastisk udsigt over Klarälven og man kan nemt se mange kilometer i hver retning. Vil man plukke bær og svampe er mulighederne rige.

Golf
I Torsby (ca. 50 km fra Branäs) findes en dejlig 9-hullers golfbane. Se mere info herom under Links.